Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Boeke-Insig

@ Sunday Times Books LIVE

Insig-Boektafels met Ruda Landman

Die Insig-Boektafel met Ruda Landman is dié kwartaal drie kuiergeleenthede saam met Ruda en Etienne van Heerden (Asbesmiddag). Dit sluit in ’n onderhoud met die skrywer, ’n heerlike ete en die geleentheid vir gaste om vrae te vra en getekende boeke te koop. Kaartjies kos R150 per persoon vir lede en R250 per persoon vir nie-lede.

Die etes is op Vrydag 22 Februarie in Bloemfontein by Ilanga Estate (18:30 – 21:00), 23 Februarie in Pretoria by Eat@essence (13:00 – 15:30) en op Sondag 9 Maart op Stellenbosch by Blaauwklippen Vineyards (12:00 – 14:30).